nieuws

GEZOCHT: EXCLUSIEVE KEUKENMONTEUR/ INTERIEURBOUWER BIJ CULIMAAT HIGH END KITCHENS!

 

Wij zijn op zoek naar een ervaren keukenmonteur of interieurbouwer met ervaring in het hoge/ luxe segment!

HOE ZIET JE WERKDAG ERUIT?
Om 07:30 start normaliter je werkdag. Samen met een collega ga je bij particulieren thuis, hoogwaardige keukens installeren.
Het is hierbij van groot belang dat je representatief en communicatief bent, omdat jij het gezicht en aanspreekpunt van de organisatie bent.

Daarnaast moet je ruime ervaring hebben met het installeren van hoogwaardige apparatuur en keukens.

Rond 16:30/17:00 ben je weer terug op de zaak, waar je de benodigde onderdelen voor de dag erna klaar zet.

WIE ZOEKEN WIJ?
· Een kandidaat met ruime ervaring (meer dan 5 jaar) van het installeren van exclusieve keukens
· Fulltime beschikbaar
· Collegiaal
· Flexibel in werktijden
· Voor langere tijd beschikbaar

INTERESSE?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op en schrijf een sollicitatiebrief inclusief curriculum vitae aan chantal@culimaat.nl

Delen mag! 

Bij voorkeur geen aquisitie naar aanleiding van dit bericht.

 

 

_____________________________________________________________________

WINNAAR DUTCH KITCHEN AND BATHROOM DESIGN AWARDS 2015

Tijdens de KIM/STST vakdagen waren wij genomineerd voor niet alleen de Design award (met ons model BloxX, i.s.m. Bob Manders) maar tevens waren we ook finalist voor de Detaillist van het jaar verkiezing.

De Design Award hebben we gewonnen! voor de Detaillist van het jaar feliciteren wij van Wanrooij keukens in Zaltbommel.

Dutch Kitchen Design Award 2015

 

 

_____________________________________________________________________

 


Mondaine maatwerkkeuken in Marbella


 

Een high-end keuken ontwerpen voor een droomhuis aan de Middellandse Zee. Architect Liong Lie, die namens 123DV moderne villa’s realiseert, schakelde hiervoor de hulp van Culimaat in. Samen ontwikkelden ze een luxe keuken met een strak lijnenspel. Een karakteristiek design dat helemaal opgaat in het ontwerp van de villa. De keuken is uiteraard vervaardigd van eersteklas materialen en voorzien van state-of-the-artapparatuur. Zoals elektrische laden en een in de kookplaat geïntegreerd afzuigsysteem van Gutmann, dat de lucht naar beneden afzuigt. 

De onbetwiste blikvanger is het bijzondere kookeiland, gemaakt van het luxueuze en duurzame materiaal Hi-Macs. De driehoeksvorm maakt dat het een perfecte verbinding vormt tussen de kastenwand en de glazen gevel. Doordat het blad aan de lange zijde uitsteekt, ontstaat er een uniek zitgedeelte. 

De kastenwand van de keuken is volledig geïntegreerd in de achterwand, die ook de doorgang naar de masterbedroom en het toilet vormt. De keukenwand loopt door om de hoek, waar de ‘verborgen’ kelderdeur zit. Deze is volledig weggewerkt in de wand; geen scharnier te zien. De fraaie ledverlichting aan de onder- en bovenzijde van deze wand geeft de keuken een ruimtelijk effect. Bij het toilet is deze ledverlichting bovendien verrassend praktisch. Is het toilet bezet? Dan kleuren de leds onder de toiletdeur rood.