nieuws

 

Wegens snelle groei zijn wij op zoek naar een monteur en meubelmaker(s). 
Ben jij een (ervaren) keukenmonteur of meubelmaker en ben je accuraat en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? 
Dan zijn wij op zoek naar jou!!!
Als keukenmonteur ben je verantwoordelijk voor het monteren van onze exclusieve maatwerk keukens en interieur projecten op locatie.
Als meubelmaker ben je verantwoordelijk voor het produceren van exclusieve maatwerk keukens en interieur projecten.
Een uitdagende en verantwoordelijke fulltime functie binnen een klein familiebedrijf. Het betreft een  functie met uitzicht op een vaste baan. Salarisindicatie is afhankelijk van opleiding en aantal jaren relevante werkervaring. Goede primaire en secundaire voorwaarden (CAO meubel) en een marktconform salaris.
Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief per mail chantal@culimaat.nl 
Voor vragen kan je contact opnemen met Culimaat, contactpersoon Chantal van de Westelaken 073-5039060

 

_____________________________________________________________________

WINNAAR DUTCH KITCHEN AND BATHROOM DESIGN AWARDS 2015

Tijdens de KIM/STST vakdagen waren wij genomineerd voor niet alleen de Design award (met ons model BloxX, i.s.m. Bob Manders) maar tevens waren we ook finalist voor de Detaillist van het jaar verkiezing.

De Design Award hebben we gewonnen! voor de Detaillist van het jaar feliciteren wij van Wanrooij keukens in Zaltbommel.

Dutch Kitchen Design Award 2015

 

 

_____________________________________________________________________

 


Mondaine maatwerkkeuken in Marbella


 

Een high-end keuken ontwerpen voor een droomhuis aan de Middellandse Zee. Architect Liong Lie, die namens 123DV moderne villa’s realiseert, schakelde hiervoor de hulp van Culimaat in. Samen ontwikkelden ze een luxe keuken met een strak lijnenspel. Een karakteristiek design dat helemaal opgaat in het ontwerp van de villa. De keuken is uiteraard vervaardigd van eersteklas materialen en voorzien van state-of-the-artapparatuur. Zoals elektrische laden en een in de kookplaat geïntegreerd afzuigsysteem van Gutmann, dat de lucht naar beneden afzuigt. 

De onbetwiste blikvanger is het bijzondere kookeiland, gemaakt van het luxueuze en duurzame materiaal Hi-Macs. De driehoeksvorm maakt dat het een perfecte verbinding vormt tussen de kastenwand en de glazen gevel. Doordat het blad aan de lange zijde uitsteekt, ontstaat er een uniek zitgedeelte. 

De kastenwand van de keuken is volledig geïntegreerd in de achterwand, die ook de doorgang naar de masterbedroom en het toilet vormt. De keukenwand loopt door om de hoek, waar de ‘verborgen’ kelderdeur zit. Deze is volledig weggewerkt in de wand; geen scharnier te zien. De fraaie ledverlichting aan de onder- en bovenzijde van deze wand geeft de keuken een ruimtelijk effect. Bij het toilet is deze ledverlichting bovendien verrassend praktisch. Is het toilet bezet? Dan kleuren de leds onder de toiletdeur rood.