Demeyere, meer dan 100 jaar kookervaring

 

Made in Belgium

Als familiebedrijf begonnen in 1908, is Demeyere vandaag uitgegroeid tot een wereldreferentie inzake de productie van culinair kookgerei in roestvrij staal. Gevestigd in het Antwerpse Herentals, geldt het merk als standaard voor professionele chefs én hobbykoks. Generatie na generatie bekommert Demeyere zich dan ook om de topkwaliteit van zijn producten, zowel op het vlak van prestatie en levensduur als wat betreft comfort, veiligheid en gezondheid. De liefde voor design maakt tot slot het keukenplezier compleet.

Demeyere past daarbij een zelf ontwikkelde, geavanceerde en aangepaste technologie toe: alle producten worden ontworpen naargelang hun gebruik voor verschillende kookmethodes. Het ontwerpen van nieuwe producten begint daarom steeds bij het analyseren van de typische kook-processen van elk product. Daarna ontwikkelen ingenieurs – zonder compromissen – de technologieën die aan deze vereisten beantwoorden. In dat opzicht zijn de producten van Demeyere uniek in de wereld en bieden ze een antwoord op de meest diverse en complexe kookvragen.

De vernieuwingsfilosofie van Demeyere leidt steeds tot state-of-the-arttechnologie. In de late jaren zestig was het merk pionier in het gebruik van een sandwichbodem met zuiver aluminium. Jaren geleden werd de oppervlaktebehandeling Silvinox ontwikkeld die vandaag nog altijd uniek is, en momenteel gelden de unieke TriplInduc, 7-PlyMaterial (met een dikte aangepast aan het typische kookproces), InductoSeal en ControlInduc als wereldinnovaties. 


Voor uitgebreide productinformatie bezoekt u het beste de site van Demeyere zelf.

Op dit moment hebben wij een aantal acties lopen van Demeyere: 

   

 

Aspergekoker - 16cm

REF_8016  

Normaal 79,-    NU 49,95

Referentie REF 8016

Afmetingen Ø 16 cm/6,3" - ¤ 14 cm/5,5" - 4,5 L/4,8qts

met RVS deksel

3 lagen capsulebodem 4 mm
Matte afwerking - Deksel Blinkend
Gelaste grepen uit roestvrij staal 18/10
Roestvrij Staal 18/10

2 jaar garantie (niet geldig voor prof. gebruik)

De aspergekoker van Demeyere is een kookpan in roestvrij staal 18/10 met 2 handgrepen, een deksel en een aspergemandje met verlek. Uniek aan deze aspergekoker is dat hij naast het verticaal koken van asperges, witloof of andere groenten zich ook perfect leent voor de bereiding van pasta's. Bovendien kan je er ook in blancheren, koken en stomen. Vaatwasbestendig en geschikt voor alle vuren, ook inductie.

 

    
 

John Pawson pannenset 4-delig

Demeyere-John-Pawson-pannenset-rvs-4-delig

Normaal 822,-    NU 649,-

4-delige set van Demeyere John Pawson pannen bestaande uit kookpannen 16, 18 en 20 cm met deksel en steelpan 16 cm zonder deksel.

Vaatwasbestendig en geschikt voor alle vuren, ook inductie. 30jaar garantie*

De kookpotten/pannen van Demeyere en hun kwalitatief hoogstaande deksels in roestvrij staal zijn ontwikkeld om zoveel mogelijk warmte in de pot te houden, eerder dan de omringende lucht en dus de keuken op te warmen. Daardoor wordt het kookproces versneld en verbeterd. Bovendien heeft elke kookpot/pan van Demeyere de unieke TriplInduc bodem die steeds vlak blijft en tot 30% meer rendement haalt op inductievuren. De roestvrijstalen deksels sluiten goed af op de randen van de kookpot/pan en zorgen ervoor dat stoom wordt verzameld in de pot en een blijvende condensatie van de stoom verzorgd wordt binnenin de pot. Dit is vooral belangrijk wanneer er gekookt wordt met weinig of geen water.